28 Ocak 2012 Cumartesi

Pepe Pepe Çok Üzülüyor :)

Pepe kimdir? 

Képler Laveran Lima Ferreira (ya da Pepe) (d. 26 Şubat 1983 Maceió Brezilya), Brezilya asıllı Portekiz vatandaşı futbolcudur.

Real Madrid futbol klübünün defansındaki barbar hareketleri ile ünlü olan Pepe için hazırlanmış olan aşağıdaki klibi izlemenizi öneririm.



Çizgi Film Kahramanı Pepee

Pepee'nin yaratıcısı Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu şöyle anlatıyor:


Günümüz çocuklarının sevgilisi olan Pepee, bizim çocukluğumuzun hayali idi.
Hem eğlence hem de eğitim için önemli bir araç olan çizgi filmleri izlerken, bizim yaşantımızdan, kültürümüzden bir iz olmamasını; çocuklarımızın yaşantısında yer edinmiş bir Türk çizgi karakter bulunmamasını dert edinerek yola çıktık. Türkiye’deki animasyon sektörünün henüz oluşmamış olmasından yılmadık. Altı senenin sonunda dünya standartlarındaki bir çizgi filmi çocuklarımıza sunmuş olmaktan Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu olarak kıvanç duyuyoruz.”

Anadolu’da pek çok kişinin bildiği üzere kekeleyerek, biraz bozuk konuşanlara ‘pepe’ denir; ‘pepeliyor’ diye dalga geçilir. Bizim oğlumuz da bölümlere yeni başladığında biraz pepeliyordu. Çocuklara düzgün konuşmayı öğretmek üzere seçtiğimiz model artık gelişti ve doğru model oluşturabilecek düzeye geldi. Filmlerin başındaki nidaya da gönderme yaparak adı Pepee kaldı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder