21 Temmuz 2012 Cumartesi

Evlilik Hazırlıklarında Neyi Nereden Aldık?

Evlilik hazırlıkları çok masraflı bir süreç. Birçok farklı alanda harcama yapılan bu dönemde iyi ürünleri, iyi fiyata alabilmek çok önemli.

İşte bizim evlilik sürecinde yaptığımız satın alımlara ilişkin bilgiler şöyle:

Mobilya
Mobilya konusunda önce Modoko'daki mağazalara baktık ve Classi firmasının tasarımlarını tarzımıza uygun bulduk. Fiyat konusunda ise Classi'nin Masko'daki şubesi çok daha uygun fiyat verdi. Ve sonuç olarak mobilyayı Masko'daki Classi mağazasından çözdük. 

Yatak
Yatak konusunda önce hangi markanın daha iyi olduğuna dair bir araştırma yaptık ve çıkan sonuç; Yatsan oldu. Yatsan'ın Cashmere modelini seçtik. Yatsan'ın da birçok mağazasından cashmere modeli için fiyat aldık ve en iyi fiyatı aldığımızı Modoko'daki Yatsan mağazasından yatağı satın aldık.

Beyaz Eşya
Beyaz eşyalar konusunda önce Siemens bayisine gittik, beğendiğimiz buzdolabı ve çamaşır makinesi modellerini not ettik. Siemens bayisi, fiyat listesi üstünden ciddi bir indirim yapmadı. Biz de not ettiğimiz modelleri internete yazıp araştırınca çok daha ucuza aynı model beyaz eşyaları bulduk ve satın aldık.


Gelinlik
Yine uzun bir pazar araştırmasından sonra Nişantaşı'nda özel gelinlik dikimi yapan Tözge'yi bulduk. 2500 TL'ye de gelinliği çözdük.


Taş Kaplama
Tv ünitesinin bulunduğu duvarı taş kaplayarak güzel bir ortam oluşturmak istedik. Kayrak taşında karar kaldık. Bu konuda yerli üretim yapan Stonewrap firmasını ulaştık. Taş kaplama işini de Stonewrap ile çözmüş olduk.

1 yorum:

  1. İyi akşamlar. Cashmere yataktan memnun musunuz? İnternette küflendi vs gibi yorumlar okudum böyle bir durumla karşılaştınız mı? Latekste koku oluyor. Latalı baza kullanın falan diyorlar. Normal bazayla kullanılmıyor mu?

    YanıtlaSil